Porsche 911 Carrera S Techart

porshe

porshe

porshe

porshe

Nemački studio Techart, nadaleko poznat po svojim izmenama modela Porsche, će iskoristiti sajam automobila u Ženevi da predstavi dva nedavna zbivanja. Sportskom automobilu Porsche 911 Carrera S je kontrolisan izduvni sistem i menjanje visine na prednjoj osovini.

 

Na sajmu automobila u Ženevi, Techart studio će predstaviti svoje najnovije proizvode koji su posebno konstruisani na temelju Porsche 911 Carrera S4 showroom automobilu. Kabriolet je dobio novi aerodinamički body kit koji obavlja ne samo estetsku funkciju. Prednji spliter koji je dizajnirao Techart, i koji na 140 km / h smanjuje potisak do 5 kg. Kao i zadnji spojler i difuzor koji na istoj brzini pružaju dodatnih 17,5 kg potiska, koji pak ima maksimalnu brzinu od 76 kg. Osim toga, Techart nudi novi kovani točak i vlastiti dizajn, što štedi do 15% u težini u poredjenju sa originalom.

 

Razvijen u Techart-u znači boriti se protiv "brzih rupa(speed holes)" hidraulični Noselift razmak ispred sportskog automobila može se podići za 60 mm, a kad se dosegne brzina od 60 km / h elektronika vešanja se vraća u svoj prvobitni položaj.

 

Novi izduvni sistem, koji je u Techart ponudi za 911 Carrera S, opremljen je kontrolnim ventilom. To vam omogućuje da izmenite zvuk auspuha, tako da više "odjekuje", ili kao što su se izrazili u Techart "roar". Uz Techart auto izložen u Ženevi studio pokazuje i kako bi svojim mogućnostima poboljšali unutrašnjost

 

porshe

porshe